Müzikoloji Tezli Yüksek Lisans Programına Öğrenci Alıncaktır

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ   MÜZİKOLOJİ ANABİLİMDALI “TEZLİ YÜKSEK LİSANS” PROGRAMINA   2018 - 2019 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İÇİN ÖĞRENCİ ALINACAKTIR.

9428Başvuru tarihleri: 28 Mayıs - 13 Haziran 2018

Mülakat Sınavı: 21 Haziran 2018  saat:10.00 Kadıköy Yerleşkesi

Müzikoloji Tezli Yüksek Lisans programına başvurabilmek için, İ.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü başvuru koşullarına ek olarak adaylardan;

- 2 adet referans mektubu (lisans öğretim üyelerinden imzalı-kapalı zarf içinde)

- Özgeçmiş ve çalışmalarının yer aldığı portfolyö (belgeler dosya halinde mülakat sınavında hazır bulundurulmalı) istenmektedir.

Değerlendirme Sınavı: Sınav tek aşamalı olup,

- Tüm adaylara Genel Müzikoloji, müzik teorisi ve kültürü alanlarında seviyelerini ölçen yazılı sınav ve mülakat

-Branş dışından başvuran adaylara ise, yukarıdakilere ek olarak Müzikal duyuş sınavı (piyanodan ses, melodi duyumu ölçümü ve ritim algılaması) uygulanır.

Başvuru koşulları ve ayrıntılı bilgi için : http://sosyalbilimler.istanbul.edu.tr/  web adresinden ulaşabilirsiniz.