2018 - 2019 Sertifika Programları Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme İşlemleri

SERTİFİKA PROGRAMLARI KAYIT İŞLEMLERİ

2018-2019 eğitim - öğretim yılı Müzik ve Sahne Sanatları Bölümleri Sertifika Programları Giriş/Seviye Sınavlarında başarılı olup kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrenci adaylarının ve devam eden öğrencilerin kayıt işlemleri 17 – 25 Eylül  2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

Kesin kayıt işlemleri Konservatuvar Müdürlüğüne şahsen yapılacak olup, 18 yaşından küçük olanların başvuruları velileri tarafından yapılacaktır.

YENİ KAYIT

Başvuru formu çıktısı ( tıklayınız )

Nüfus cüzdanı fotokopisi.

Başka bir kurumda öğrenci ise belgesi, mezun ise diploma fotokopisi.

2 adet vesikalık fotoğraf

Eğitim ödemesinin 1. taksitinin ödendiğine dair belge (kredi kartı slipi / banka dekontu)

Belgeler Konservatuvar kayıt Bürosun teslim edilecektir.

KAYIT YENİLEME

Başvuru formu çıktısı ( tıklayınız )

Eğitim ödemesinin 1. Taksitinin ödendiğine dair belge (kredi kartı slipi / banka dekontu)

Belgeler Konservatuvar Kayıt Bürosuna teslim edilecektir.​

2018 - 2019 eğitim-öğretim yılı için eğitim ödemesi 3.100 TL olarak belirlenmiştir.

Ödemelerde öğrenci ismi ve program bilgisinin yer alması gerekmektedir.

ÖDEME ŞEKLİ

Aşağıda belirtilen banka hesap numarasına 4 eşit taksit olacak şekilde ödeme yapılacaktır.

1. Taksit 775 TL.     Kayıt sırasında yapılacaktır.

2. Taksit 775 TL.    01 - 15 Ekim 2018

3. Taksit 775 TL.    01 - 16 Kasım 2018

4. Taksit 775 TL.    01 - 15 Aralık 2018

Sanal POS ile http://sertifikaprogramlari.istanbul.edu.tr adresi üzerinden yapılabilir.

Sertifika Programları Yönergesi gereği eğitim ödemesini belirtilen tarihlerde ödemeyen öğrencilerin

kaydı silinir.

EĞİTİM ÜCRETİ İNDİRİM KOŞULLARI

Sertifika programlarında ( kontenjanlarla sınırlı olmak kaydıyla ),

İstanbul Üniversitesi öğrencilerine, personeline, eşlerine ve çocuklarına % 25 indirim,

1. derece şehit yakınlarına % 25 indirim,

İki ve üzeri sayıda kardeşin aynı zamanda sertifika programlarına devam etmeleri durumunda kardeşlerden sadece birine %25 indirim uygulanır.

Açıklama: Bunların haricinde ihtiyaç/başarı vb. bursları verilmeyecektir. İndirim uygulamalarında yalnızca bir indirim seçeneğinden yararlanılabilir.