Sertifika Programları Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme İşlemleri

SERTİFİKA PROGRAMLARI KAYIT İŞLEMLERİ

2019-2020 Eğitim - Öğretim Yılı Müzik ve Sahne Sanatları Bölümleri Sertifika Programları Giriş/Seviye Sınavlarında başarılı olup kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrenci adaylarının ve devam eden öğrencilerin kayıt işlemleri 16 – 24 Eylül  2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Kesin kayıt işlemleri Konservatuvar Müdürlüğüne şahsen yapılacak olup, 18 yaşından küçük olanların başvuruları velileri tarafından yapılacaktır.

YENİ KAYIT

- Başvuru formu çıktısı ( tiklayiniz )

- Nüfus cüzdanı fotokopisi

- Başka bir kurumda öğrenci ise öğrenci belgesi,
      mezun ise diploma fotokopisi
                                 .
    - 2 adet vesikalık fotoğraf

- Eğitim ödemesinin 1. Taksitinin ödendiğine dair belge
      ( kredi kartı slipi / banka dekontu)

(Belgeler Konservatuvar Kayıt Bürosuna teslim edilecektir.)

KAYIT YENİLEME

- Başvuru formu çıktısı ( tiklayiniz )

- Eğitim ödemesinin 1. Taksitinin ödendiğine dair belge
      ( kredi kartı slipi / banka dekontu )

(Belgeler Konservatuvar Kayıt Bürosuna teslim edilecektir.)

2019 – 2020 Eğitim-Öğretim Yılı için eğitim ödemesi 3.500 TL olarak belirlenmiştir.

Önemli Not: Ödeme dekontlarında öğrenci ismi ve program bilgisinin yer alması gerekmektedir

ÖDEME ŞEKLİ 1

Aşağıda belirtilen banka hesap numarasına 4 eşit taksit olacak şekilde ödeme yapılacaktır.
1. Taksit            Ödendi dekontu kayıt esnasında teslim edilecektir.
2. Taksit            01 – 15 Ekim 2019
3. Taksit            01 – 15 Kasım 2019
4. Taksit            02 – 16 Aralık 2019

İstanbul Üniversitesi Döner Sermaye Hesabı:
Türkiye Halk Bankası A.Ş.
Beyazıt Şubesi Hesap No: 06200360
Iban No: TR14 0001 2009 8200 0006 2003 60
Konservatuvar muhasebe bürosundan kredi kartı ile tek çekim yapılabilir.
Paraf kredi kartına 4 taksit yapılmaktadır. Diğer banka kartlarına taksit yapılmamaktadır.

ÖDEME ŞEKLİ 2

Sanal POS ile http://sertifikaprogramlari.istanbul.edu.tr adresi üzerinden yapılabilir.

Sertifika Programları Yönergesi gereği eğitim ödemesini belirtilen tarihlerde ödemeyen öğrencilerin kaydı silinir.

EĞİTİM ÜCRETİ İNDİRİM KOŞULLARI

Sertifika programlarında ( kontenjanlarla sınırlı olmak kaydıyla ),

İstanbul Üniversitesi öğrencilerine, personeline, eşlerine ve çocuklarına % 25 indirim,

1. derece şehit yakınlarına % 25 indirim,

İki ve üzeri sayıda kardeşin aynı zamanda sertifika programlarına devam etmeleri durumunda kardeşlerden sadece birine %25 indirim uygulanır.

Açıklama: Bunların haricinde ihtiyaç/başarı vb. bursları verilmeyecektir. İndirim uygulamalarında yalnızca bir indirim seçeneğinden yararlanılabilir.